Palvelut

Aloha Camp

Aloha Camp on Suomen taidekaupungissa, Mänttä-Vilppulassa kesäisin toimiva hyvänolon luova huvikumpu. Aloha Camp tarjoaa luovuutta ja hyvinvointia lisääviä kursseja luonnon helmassa, suomalaisessa järvimaisemassa. Entisen Hietalan tilan vanhat hirsirakennukset ja pihapiiri ovat saaneet uuden iloisen ilmeen Aloha Campin luovan toiminnan myötä. Vanhan tilan leppoisa tunnelma ja upea sijainti luonnon keskellä antavat mahdollisuuden rentoutumiseen ja uusien innostavien ideoiden syntymiseen. Luovuus, vapaus ja ilo ovat vahvasti läsnä Aloha Campin toiminnassa. Aloha Campin toiminta on suunnattu pääasiassa aikuisille.

Kurssi-ilmottautuminen

Ilmoittaudu kurssille sähköpostitse (sähköpostiosoite). Mainitse ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja kurssi jolle haluat osallistua, sekä mahdolliset erityisruokavaliot. Ilmoittautuminen vahvistetaan varausmaksulla (50% kurssin hinnasta), josta lähetämme laskun ilmottautumisen jälkeen.

Majoitus

Aloha Campilla majoitutaan vanhoissa tunnelmallisissa hirsiaitoissa sekä retroasuntovaunu -parkissa. Pihapiirissä sijaitseviin aittoihin mahtuu neljä henkilöä per huone. Kolme retrohenkisesti kunnostettua asuntovaunua muodostavat pienen idyllisen caravan parkin järvenrantaan. Yhteen vaunuun voi majoittua 2-3 henkilöä. Voit halutessasi myös majoittua omalla teltalla. Jos tulet kaverin tai kumppanin kanssa, kerrothan siitä meille, niin pyrimme ottamaan sen huomioon majoitusjärjestelyissä. Aloha Camp on tunnelmaltaan mökkimäinen, joten peseytyminen tapahtuu saunomisen yhteydessä lämmitettävällä vedellä sekä järvessä. Päärakennuksen vierestä löytyy vesipiste. Yhteinen keittiö, puucee ja sauna ovat kaikkien käytössä. Huvikummun iso tupa on yhteistä oleskelua, luentoja, workshoppeja ja joogaa varten. Samassa rakennuksesta on myös pieni kotoisa olohuone, josta löytyy Alohan minikirjaston lisäksi soittimia ja muuta puuhaa.

Ruokailu

Kaikkiin kursseihin sisältyy aamupala, lounas ja illallinen (tulopäivän illallisesta lähtöpäivän lounaaseen). Kaikki ateriat ovat gluteenittomia kasvisruokia. Ilmoitathan muista mahdollisista erityisruokavalioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Mänttä-Vilppula

Aloha Camp sijaitsee 4 kilometrin päässä Mäntän keskustasta, josta löytää ruokakauppojen lisäksi putiikkeja ja kahviloita. Voit halutessasi sisällyttää matkaasi vierailun Serlachius -taidemuseossa, jossa on esillä Suomen taiteen kultakauden mestareiden teoksia sekä kiinnostavaa nykytaidetta.

http://www.serlachius.fi/fi

Kulkuyhteydet

– Matkahuollon bussit kulkevat kerran päivässä Tampereelta Oriveden kautta Mänttä-Vilppulaan ja takaisin. Bussi pysähtyy Hietalan pysäkillä, joka on aivan Aloha Campin vieressä.

https://matkahuolto.fi

– Serlachius -museobussi kulkee Tampere-Mänttä väliä kesäisin joka päivä.

http://www.serlachius.fi/fi/info/serlachius-bussi/

Jos kuljet museobussilla, noudamme sinut maksutta Mäntän linja-autoasemalta tai Mäntän Klubilta.

VR:n junat kulkevat Tampereelta Vilppulaan, joka sijaitsee 11km päässä Aloha Campilta. Kuljetukset tarvittaessa 5€/hlö.

https://www.vr.fi/cs/vr/fi/etusivu

Jos bussiyhteydet eivät osu reitillesi, voimme noutaa sinut tarvittaessa myös Oriveden juna-asemalta (20€/hlö). Ilmoitathan tästä viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua.

Varaus- ja peruutusehdot

Kurssi-ilmoittautumisen jälkeen lähetämme saat alustavan vahvistuksen ja laskun sähköpostitse. Varausmaksu on 50% kurssin hinnasta, loppusumma on maksettava viimeistään 2 viikkoa ennen kurssin alkua. Varausmaksun maksamalla vahvistat kurssipaikkasi ja saat vahvistuksensähköpostisi.

Peruutus on ilmoitettava viimeistään 14 päivää ennen kurssin alkua. Myöhemmin tehtävistä peruutuksista varausmaksua ei palauteta. Mikäli osallistumista ei peruuteta lainkaan, veloitetaan koko kurssin hinta.