Aloha Spirit Finland

Ajatus yrityksestä sai alkunsa kesällä 2017 pohjoisespanjalaisessa pikkukylässä Cantabrian rannikolla, surf campilla. Tässä paikassa yhdistyivät luonnon rauha, leppoisa ilmapiiri, ilo ja intohimo yhteiseen lajiin. Näiden elementtien kombinaatio herätti luovuuden yhtäkkiä aivan uudella tavalla. Luova flow lähti luonnollisesti liikkeelle inspiroivan ympäristön, monikulttuurisen yhteisön sekä mielen ja kehon rentoutumisen kautta. Syntyi idea luovasta huvikummusta, jossa yhdistyy surf campin rento meininki, erilaisten ihmisten kohtaaminen, luonnonläheisyys ja itseilmaisun ilo. Nykymaailmassa valloillaan oleva tehokkuuden ihannointi ja ylisuorittaminen ajavat ihmiset yhä kauemmaksi itsestään, luovuudesta ja luonnosta. Aloha Spirit Finland haluaa toiminnallaan tukea ja luoda myöntätuntoisempaa asennetta elämään, jossa ilo, luovuus ja vapaus pääsevät valloilleen!

Aloha Campin toimiessa vain kesäisin, tarjoaa Aloha Spirit Finland muina vuodenaikoina luovia workshoppeja ja luentoja sekä joogaa.

Mitä Aloha tarkoittaa?

Aloha on hawajilainen sana, jolla on tervehdyksen lisäksi myös hieman syvällisempi merkitys. Aloha nimittäin tarkoittaa elämän energian iloista jakamista tässä hetkessä. Tätä filosofiaa fiilistelee myös Aloha Spirit Finland. 

Emilia

Aloha Spirit Finlandin luoja Emilia Haljala on näyttelijä, joogaohjaaja ja yrittäjä. Teatteria, draamaa ja draamakasvatusta hän on opiskellut Suomessa, Englannissa ja Espanjassa. Barcelonan taideyliopistosta valmistuttuaan hän suuntasi hetkeksi Intiaan joogan pariin, jossa syntyi oivallus: kaikkia elämän varrella opittuja asioita yhdistää luovuus! “Teatteri, musiikki ja tanssi ovat aina olleet minulle elintärkeitä itseilmaisun keinoja, ja myös kipinä kirjoittamiseen on syttynyt viime vuosina. Luovuus ei kuitenkaan liity aina taiteeseen, vaan se voi ilmetä arkisissa askareissa ja ajatuksissa. On oleellisempaa miten tekee asiat kuin mitä tekee. Luovuus mahdollistaa sisäisen elämän vapautumisen tehden elämästä merkityksellisempää ja ainutlaatuisempaa. Uskon vahvasti, että luovuus lähtee virtaamaan kuin itsestään, silloin kun ihminen rentoutuu. Joogan avulla mieli, keho ja sielu rauhoittuvat ja pysyvät paremmin balanssissa.” Työssään Emilia yhdistää taidetta, itseilmaisutaitoja sekä joogaa luovuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.